RIASZTÓBERENDEZÉSEK , VILLANYSZERELÉS , KAPUTELEFON , KÁBELTÉVÉ , KAMERARENDSZEREK , SZÁMÍTÓGÉP ÉS HÁLÓZATOK , TELEFONALKÖZPONT ÉS HÁLÓZATOK , takarÍtÁs - irodatakarÍtÁs

 

Kamerarendszerek

Közbiztonságról:
A közbiztonság kiemelt segédeszköze a térfigyelő kamera és egyéb képrögzítő rendszerek. A modern elektronikai megfigyelő rendszerek és kamerás rögzítők jelenléte növelheti a lakók biztonságérzetét és hozzájárulhat közös vagyonuk megóvásához. Esetleges káreseménynél visszanézhetők a képfelvételek, ezáltal segíthetik a rendőrség munkáját. Ezért fontos, hogy ne csak a kívánt terület megfigyelése legyen az elsődleges szempont, hanem e mellett fordítsunk kellő figyelmet a kamera, a képrögzítő rendszer kiépítésére, biztonságos üzemeltetésére és ezen eszközök biztonságára is.

A videotechnikai eszközök az 1992. évi LXIII. Adatvédelmi Törvény és a 2005. évi CXXXIII. (SzVMt) Törvények által meghatározott jogszerű alkalmazása nem sérti az állampolgárok jogait, ezért a környezet elfogadta, hogy a tisztességesen élő emberek vagyonának megőrzését, értékeinek megóvását, a személyes biztonságát nagymértékben segítheti a korszerű technika.

Kedves megrendelőink, nem elég látni és tetten érni a káresemény okozóját, azt bizonyítani is tudni kell, nos ehhez nyújtanak hathatós segítséget a korszerű kamerarendszerek és képrögzítők, mellyel hálózatra csatlakoztatva a lakhelyünktől távol is okos telefonján vagy tablet PC-n látható az élőkép, illetve a rögzített felvételek.
Fontos, hogy csak jó minőségű kamerákkal és rögzítőkkel lehet a rendkívüli eseményekről készült felvételt kiértékelni és továbbítani a hatóságok felé. Ezért a kamerarendszer tervezésekor alaposan és körültekintően kell eljárni.